Jump to content

Welcome to DEEPFEAR Organization (deepfear.org)

Welcome to DEEPFEAR Organization (deepfear.org), like most online communities you must register to view or post in our community, but don't worry this is a simple free process that requires minimal information for you to signup. Be apart of DEEPFEAR Organization (deepfear.org) by signing in or creating an account.
  • Start new topics and reply to others
  • Subscribe to topics and forums to get email updates
  • Get your own profile page and make new friends
  • Send personal messages to other members.

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation on 06/19/19 in all areas

  1. 1 point
    Forum za diskusiju izvan teme se moderira svakodnevno. NE: Pravite duplikat teme Proverite starije teme, i naslov i post, ako su teme dovoljno slične da bi se mogle smatrati istim, nemojte to učiniti. Opća rasprava je za diskusiju između igara / podjela / kuća, recimo, želite da pričate o parnoj igri koja izlazi, to je Opšta rasprava. Off-Topic je za slučajne misli ili teme koje uopšte nisu relevantne za DF ili igre. Na primjer, htjeli ste razgovarati o putovanju u drugu zemlju. Gaming isječci su za isječke iz vaše igre ili utakmice. Na primjer, napravili ste kratki videozapis na youtube-u, ili kratki isječak, igre koju ste igrali. Muzika je za sve što se odnosi na muziku. Na primjer, youtube video za neki Heavy Metal. TV & Anime je za sve što se odnosi film / anime / tv. Na primjer, hteli ste da razgovarate o novom filmu koji izlazi. PC i Tech je za bilo šta tehničko ili povezano sa računarom. Na primjer, hteli ste da razgovarate o novoj VR tehnologiji. Hrana je za sve što se odnosi na hranu i pice. Na primjer, htjeli ste razgovarati o bananama. Forumske Igre su za spam. Spam se kvalifikuje kao sve što je slučajno i ne služi svrsi, kao što je clickbait za zabavnu temu. "Forumske igre" su stvari poput igranja uloga, igara koje se igraju preko teksta na foruma. Sve što je ovde objavljeno ne doprinosi brojanju postova. Sve teme će biti premještene na njihove forume, ako niste sigurni gdje nešto ide, idite po "specifičnosti". To znači da bi "Anime Song" prešla na Anime forum, a ne na Music forum. Dok ovi forumi imaju minimalna pravila o tome šta se može objaviti, MOLIMO NE postavljati ništa religiozno, političko ili bilo koju temu koja se smatra "kontroverznom". Teme za koje se smatra da krše ova osnovna pravila objavljivanja mogu biti skrivene i mogu se pojaviti akcije protiv uključenih članova. NE POSTAVLJAJTE NIŠTA ILEGALNO ILI SLICNO. Bez pornografije, bez teških droga i bez prijetnji fizičkim nasiljem. Objavljivanje bilo čega nezakonitog će rezultirati oštrim akcijama! By : @HuLe. Last Update : 19.06.2019.

DEEPFEAR ORGANIZATION

Mi smo dugogodisnja "gejmerska" zajednica i ponosni smo nosioci imena DEEPFEAR. Naš tim ima za cilj da prikupi vrsne igrače raznih video igara kao sto su: Counter Strike 1.6, Counter Strike Global Offensive, League of Legends, Dota 2 etc.

×
×
  • Create New...